Списък на продуктите с марка MAKITA

МАКИТА България ЕООД е дъщерно дружество на Корпорация Макита, Япония - лидер на световния пазар в производството на ръчни електроинструменти за дома и на професионални машини за индустрията.

Дружеството в България е основано през февруари 2008 година. Дейността на Макита България ЕООД е свързана с доставки, складиране и продажба на продукти с марка Макита - безжични и електрически инструменти, бензинови, акумулаторни, пневматични, градински инструменти и други.

Макита България ЕООД разполага с широка гама от инструменти, аксесоари и резервни части. Те намират приложение в строителството, машиностроенето, автомобилостроенето, мебелната индустрия, селското стопанство и в сферата на услугите, свързани с ремонти. Използват се както в големи предприятия, така и в малките производства, работилници и в домашният бит.

Макита предлага машини за професионалисти и непрофесионалисти: навсякъде, където човек цели да спести време и сили, където се търси високо качество и икономия на разходите.

Предимство на бранда е в качеството и срока на сервизното обслужване. Основен приоритет е отстраняването на повреди на машини в гаранционен срок в рамките на 48 часа. Това е изискване и към оторизираната ни сервизна мрежа.

Извинявайте за неудобството.

that page not found.

Sorry, but the page you are looking for is not found. Please, make sure you have typed the current URL.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password